POKAZALA DA NE NOSI DONJI VEŠ: Ceca zaboravila da obuče gaće! Štikle samo za binu!

Prvo je na scenu izašla u crnoj haljini do kolena, na kojoj je sa strane imala providnu čipku, pa je svima pokazala da ne nosi donji veš! Dok je sedela u sudijskoj stolici, sve vreme je pored sebe imala baletanke, koje je obuvala kad krene na pauzu, pošto su joj visoke potpetice služile isključivo dok je pevala na bini.

Posle prve numere obukla je dugu belu haljinu. Ona je pre izlaska pred publiku priznala da još nije naučila tekstove novih pesama i da se u tome oslanja na svoju vernu publiku.Tek kad bude trebalo da krenem na turneju, preslušaću album i naučiću sve pesme napamet.

Mi u studiju kada pevamo deonice čitamo tekst sa papira, pa se zato nisam ni trudila da zapamtim reči. Ali čak i kad ne znam tekstove novih pesama, ja se ne brinem jer znam da ih moja publika zna napamet – rekla je Ceca i dodala da, iako su Veljko i Anastasija talentovani za muziku, ne očekuje da će joj se pridružiti na nekom narednom koncertu: – Ako budu to želeli, meni će biti drago, ali zasad ništa nisu pominjali. Ako budu želeli da se bave ovim poslom, imaće moju podršku.

(politika-ekspres.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *