VOLI MUŠKARCE I BRAK MU JE PARAVAN: Milan Kalinić šokirao javnost izjavom!

Ekipa poznate TV emisije posetila je jedno stnimanje gde je uspela da zabeleži kako se snašao dobro poznati voditeljski dvojac Katarina Šišmanović i Milan Kalinić, koji je početak intervjua pred kamerama iskoristio priliku da se našali na svoj račun, ali i račun svoje koleginice.

– Šta da ti kažem, svašta se priča o njima. Za ovog malog plavog i da voli muškarce, da mu je brak paravan, da ima patetično mali IQ – našalio se Kalinić odmah na početku, a onda je reč prepustio dragoj koleginici, sa kojom je, takođe, radio pre punih pet godina.

milan-kalinic

– Kao da smo nastavili da radimo zajedno, ali zaista. Kao da nije ni bilo pet godina ove pauze – istakla je Katarina, koja je nakon duge pauze na snimanju kviza osetila još bolju i pozitivniju energiju.

– Katarina je jedna od mojih koleginica koje me prate na pravi način – nahvalio ju je Kalinić, dok je Katarina, ipak, imala potrebu da istakne da njih dvoje nisu uvek bili u sjajnim odnosima.

– Ti i ja, kad smo radili “Sve za ljubav”, malo smo se svađali, malo ovako, malo onako – prisetila se nasmejana voditeljka, koja jedva čeka emitovanje prvog izdanja spektakularnog kviza.

(Srbija danas)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *